Kilit Taşı Firması

Bugün yol ve peyzaj çalışmalarında döşeme malzemesi olarak çok çeşitli malzemeler kullanılabilmekte. Özellikle dayanıklı ve modern çizgiler ile üretilmiş döşeme taşları ise yol yapım çalışmalarında en fazla tercih edilen malzemeler olarak karşımıza çıkıyor.
Kilit taş ya da kilit parke olarak adlandırılan, betondan üretilmiş ve çeşitli koşullara yüksek mukavemet gösterebilme özelliği bulunan döşeme taşları yol döşeme çalışmalarında geçmişten günümüze en çok tercih edilen malzemeler olarak karşımıza çıkıyor.
Kilit taşı firması arayanların özellikle şekil ve renk konusunda onlarca farklı seçenek ile karşılarına çıkabilecek kaliteli üreticiler bulunmakta. Peki, kilit taşları nasıl üretilir ve kilit parke fiyatları nasıldır?
Kilit Taşlar Nasıl Üretilir ve Dayanıklı mıdır?
Kilit taşlar, hava geçirgenliği düşük olan döşeme taşlarıdır. Çünkü üretimlerinde beton malzeme kullanılır ve bu malzeme vibrasyon ya da presleme yöntemiyle defalarca kez sıkıştırılır.
Böylece su emme özelliği düşük, kış donlarında ve yaz sıcaklarında kolayca parçalanıp gitmeyecek, üzerinden geçen taşıtların ağırlığına dayanıklı ve aynı zamanda sürtünme kuvvetine de dayanıklı taşlar üretilmektedir.
Ankara kilit taş ile park ve bahçelerde, yollarda, taşıtların sıkça kullandığı geçiş noktalarında
kullanıma uygun ve onlarca yıl boyunca dayanabilecek olan dekoratif taşları toptan satın alabilme imkanına sahipsiniz. Kilit parke taşı Ankara firması sizlere üretim standartları ile garanti sunan firmalar arasında yer alıyor.
Bahçeler ve Peyzaj Çalışmaları İçin Kilit Taşları
Dilediğiniz ebattaki ve dilediğiniz dekoratif özellikteki dış mekan döşeme taşları, kilitli parke taşı Ankara firması tarafından üretilmekte.
Döşeme esnasında birbiri içine geçerek büyük bir dekoratif görünüm sağlayan bu taşlarda farklı renklerin tercih edilmesi ile metropollere yakışır sokaklar ve caddeler dekore edebilmek mümkün oluyor. Peyzaj çalışmalarının vazgeçilmesi olsun bu döşemeleri kendi evinizin bahçesinde de kullanabilme imkanına sahipsiniz.
Özellikle minik üçgen ve kare şekilli taşlar, bahçenizde şık bir görünüm oluşturacaktır. Kilit taşlarını daha sonra söküp yeniden kullanabilme imkanınız da bulunmaktadır.
Söküm esnasında kırılmalara büyük dayanıklılık gösteren bu taşlar, farklı bir mekanı dekore etmek istediğinizde tüm görsel özellikleri ile uzun süre kullanılabilmektedirler.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karo Taşı Fiyatları

İstanbul Şev Taşı

ÖZKUL KARO