Ankara Panel Çit

Ankara Bahçe Panel Çit Uygulaması

Çevre ve mülk güvenlikleri için en net çözümleri sunan Ankara Panel Çit yaşam alanlarınıza
Ankara Panel Çit
dekoratif çit programları ile rahat bir ortam ve dekoratif bir görüntü getirmekte

mülkünüzün dış görünümü tamamlayan projelerimiz ile istenilen renk ve modellerde panel çit çevreleme hizmetleri sunuyoruz. Sitelerde, müstakil evlerde ve apartmanlarda; bununla birlikte bahçe, park, sera gibi alanlarda ekonomik ve hızlı teslim yapıyoruz. Dekoratif panel çit fiyatları kullanılacak alanın büyüklüğüne göre değiştiği için ayrıntılı bilgilendirme ve fiyat teklifi için bize ulaşabilirsiniz.

Göz Aralığı (Mesh size) : 50x100-150-200 mm

Tel Kalınlığı (wire diameter ) : 4,5mm- 6mm

Yükseklik ( height ) : 800-1000-1200-1500-1700-2000 mm

Genişlik (width ) : 2000 mm

Kaplama: Çinko Fosfat+Arakat astar üzeri statik ya da PVC boya

Renk (colour ) : Rall kataloğundaki bütün renkler

Profil ( Profile post) : 50x50x1.5-2 mm

Uygulama profesyonelik gerektirir: 1: Dikmelere 150x120x5mm'lik flanşlar eklenerek 2.0m arayla dübel ile monta edilir.(metal plated 150x120x5mm 2: Toprak zeminde 2.0m ara ile açılan 40x40x50cm çukurlara betonlama sistemi ile montaj gerçekleştirilir.


ANKARA İÇİ PANEL ÇİT HİZMET BÖLGEMİZ: Eryaman Panel Çit, Eryaman Tel Çit, Eryaman Bahçe Çiti, Sincan Panel Çit, Sincan Tel Çit, Sincan Bahçe Çiti, Sincan Duvar Üstü Tel, Etimesğut Bahçe çiti, Etimesğut Panel Çit, Etimesğut Duvar Üstü Tel, Batıkent Bahçe Çiti, Batıkent Panel Çit, Dikmen Panel Çit, Dikmen Bahçe Çiti, Çayyolu Panel Çit, Çayyolu Tel Çit, Çayyolu Duvar Üstü Çit, İncek Panel Çit, İncek Bahçe Çiti, Ankara Panel Çit, Sevgili Ankara sakinleri Ankara panel çit işleriniz için bizi aramadan karar vermeyin...

ankara tel çit

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karo Taşı Fiyatları

İstanbul Şev Taşı

ÖZKUL KARO