Kilitli Taş

Kilitli Taş Genelde sarı, kırmızı, ve gri renklerde üretilen 6 cm ve 8 cm kalınlığında olan kilit taş kaldırım, açık ve kapalı otopark alanlarında ve yürüne yollarında uygulata bilirsiniz çok uzun yıllar sağlamlığından ödün vermeden ilk günkü kadar estetik duran kilitli taş  fiyatları da diğer çevre düzenleme ürünlerine oranla daha uygundur. Hobi bahçesi yürüme yollarında site içi yürüme yollarında ve otopark alanlarında genelde kilitli parke taşları tercih edilmektedir. Ankara ve çevresinde TSE belgeli kilitli taş döşeme fiyatları  almak ve uygulatmak için bizi aramanız yeterli.

Kilitli taş, Kilit taş, kilit taş fiyatları

Yorumlar

  1. sedef çınar16 Nisan 2016 06:23

    Kilit TAŞ SİSTEMLERİ
    Şehirleşmenin görsel anlamda pozitif yansımasını sağlamak,dayanıklı ve çevre dostu ürünlerle ,hayalin sınırsız dökümünü eşsiz bir zerafetle sunarak ,şehirde yaşamanın mutluluğunu arttırmak,güvenilir ve ilkeli iş politikamızla müşteri memnuniyetinden ödün vermemek,teknolojik imkanları yüksek kalitede malzemelerle birleştirerek ülkemiz ve dünya genelinde en ön sıralarda yer almak.
    Bilinçli ekip dayanışmasıyla yüksek standartlardaki ürünlerini yurt içi ve yurt dışında sunan,donanımlı şirket yapısıyla güçlü bir perspektif oluşturan, müşteri ihtiyacını merkez alan, zengin fikir trendine sahip,tasarımlarını zamanın ve hayalin ötesine taşıyan ,yüksek kalitedeki ürünleriyle şehirleşmenin görsel çizgisine nitelikli projelerle imza atan öncü ve yenilikçi bir firma olmak.
    ITSDIZAYN Standart ışıklı taş üretiminin yanı sıra , belediye , firma ve şahısların özel istek ve dizaynlarına göre üretimde gerçekleştirmektedir

    YanıtlaSil
  2. azmi kavaklı16 Nisan 2016 06:24

    FATİH BÖLGESİNDE BULUNAN BİNAMIZIN MUHTELİF İŞLERİ YAPILACAKTIR.GİRİŞ KAPATILACAK ÜSTÜ FİBER GLAS OLACAK MERDİVENLER YAPILACAK KROM NİKEL OLACAK BETON ÜSTÜ TAŞ DÖŞEME İŞİMİZ OLACAK OLUK TEMİZLEME V.S
    ACİL DÖNÜŞ YAPINIZ

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karo Taşı Fiyatları

İstanbul Şev Taşı

ÖZKUL KARO