2016 Kilit Taşı Fiyatları

Kilitli parke taşı, asfalttan daha dayanıklı olan ve dekoratif açıdan oldukça şık görünen bir döşeme türüdür. Genellikle dış mekanlarda kullanılır ve sökülüp yeniden takılabilir. Uzun ömürlü olduğu için bir çok yerde kullanılır.
 kilit taşı fiyatları  uygulanan bir çok meydan ve alanla, sağlam bir zemin yaratılmak istenen alanlar dekoratif şekillerle süslenebilir. Beton kadar sağlam olan bu taşlar, dekoratif olarak da oldukça sık görünür.
Bir çok kaldırımda ve meydanda uygulanan kilitli taşların kullanım alanları oldukça fazladır. Sağlam olmaları be sıvı emici olmamaları nedeniyle tercih edilirler.

Kilitli Taş Nerelerde Kullanılır?
Bir yüzey yaratmak istenen her alanda kullanılabilen kilit taşı fiyatları bölgesinde genelde dış mekanlarda kullanılır.
Meydanlar, kaldırımlar, şehir geçişleri,  park ve bahçe dekorasyonu gibi bir çok alanda kullanılır. Kullanım alanlarına göre değişik renk ve dekoratif ögeler ile süslenebilir. Bahçeler ve sitelerin yollarında da kullanılabilen kilitli taşlar temiz bir görüntü sağlar.
 Yazlık bölgelerdeki meydanlarda ve dükkan önlerinde de tercih edilir. Bir çok farklı renk ve motif işlemesi ile kullanılabilirler.

Kilitli Taş Nasıl Uygulanır?
Kilitli taş uygulaması özel bir kumun üzerine taşların dizilip preslenmesi ile olur. Yani taş tozu adı verilen bir kum ile kompaktör denilen aletle sıkışması sağlanır. İstenirse özel bir şekilde yazı ya da şekil yaratılarak
yapılabilir.
Meydanlar ya da parklarda genelde şekilli ve dekoratif olarak uygulanırlar. kilit taşı fiyatları uygulandıktan sonra gerekli durumlarda sökülüp tekrar takılabilecek sağlamlıktadır.
Her ustanın uygulaması farklı olacağından daha farklı detaylarla uğraşan ustalar olabilir ama genelde bu aletlerle uygulanırlar.
Bir çok kişinin bütçesine en uygun seçenek olan kilitli parke taşlarını belediyeler de çok sık kullanır.

Kilitli Taş Avantajları Nelerdir?
Kilitli taşlar oldukça sağlam ve dayanıklıdır, bu yüzden çok fazla tercih edilirler. Asfalta nazaran epey sağlamdır.
Ayrıca dekoratif olarak da oldukça şık görünen kilitli parke taşları, sağlıklıdır. Don olaylarına karşı dayanıklıdır ve ekonomik bir çözümdür. Kilitli taşlar temizlenmesi kolay ve şık taşlar olduğu için bir çok yerde kullanılır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karo Taşı Fiyatları

İstanbul Şev Taşı

ÖZKUL KARO