Kilitli Parke Taş Ustası

Kilit taşları site ve apartmanlarda, kaldırımlar da ,park ve bahçelerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Aşk taşı da olarak bilinen kilit taşları değişik renk ve modelleri bulunmaktadır. Tecrübeli firmalar ile alanlara yapılan Kilitli parke taş ustası uzun ömürlü olmaktadır. Yapılacak yere öncesinden inceleme yapılır daha sonra kilit taşları yapısına ve modellerine göre yapılmaktadır. Kişi kendisi kilit taşlarını rastgele dizemez. Demeyimli ustalar tarafından yapılması gerekmektedir.

Kilit Taşı Nasıl Uygulanır?
 Zemine iki şekilde uygulanmaktadır. Birincisi düzgün olan zeminlere asfaltı olan alanlara uygulanmaktadır. İkincisi ise kumların üzerine kompresör baskılanarak uygulanmaktadır. Kilit parke taşları döşenmeden önce ustalar yer incelemesi yapar ve ona göre planlama yapılmaktadır. Eğimli arazilerde çok dikkatli parke taşı döşeme ustası  yapılması gerekmektedir. Yoksa hava alarak çökme ve çatlamalara yol açabilir. Seçilecek firmanın deneyimli olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Ankara  Taşı ustası
Kilit taşlarında karo, parke ve iç boyutlu şekilleri ile mevcuttur. Kırmızı, siyah, beyaz renkte kilit taşları yaygın olarak kullanılmaktadır. Otomobiller için çok önemli bir yere sahiptir. Araç gereçlere zarar gelmesini önlemektedir.  Araç gereçlerin iyi şekilde kullanılmasını sağlayan ve uzun yıllar dayanıklı olan kilit taşlar ile bu uygulama yapıldığında birçok açıdan avantaj sağlamaktadır. Yağmurlu havalarda su birikintilerini engeller
ve özel oluk taşları kullanılan kilit taş parkeler kötü hava şartlarına uygun olduğundan ideal zemin kaplamalar kullanılmaktadır. Islandığında kaymaz yüzeyi sayesinde insanlar için oldukça güvenli olan bu kilit taşları, belediyelerce illerin ve ilçelerin adeta vazgeçilmezi olmuştur.
Kilit Taşı Fiyatları
Kilit taşları için net bir fiyat söylemek çok kolay değildir. Sebebi ise kilit taşlarının farklı boyutlarda olması, döşeme yapılacak alana hangi taşın daha uygun olacağı ve zeminin büyüklüğünden kaynaklanır. Firmadan bir başka firmaya göre değişen Kiltili parke taşı ustası modellerine ve boyutlarına göre değişen fiyatları her bütçeye uygun seçeneklerle bulunmaktadır. Kilit taşı parkeler metre kare cinsinden hesaplanarak ona göre bir fiyatlandırma çıkartılır. İşçilik, kullanılan malzeme ve değişik isteklere göre fiyatlarda değişiklik olabilir. Kaliteli ürünler ve başarılı uygulamalar ile istediğiniz mükemmel sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Sincan parke taşı ustası, Eryaman parke taşı ustası, Ayaş parke taşı ustasıi,Dikmen parke taşı ustası, Baglum parke taşı ustası, Yenikent parke taşı ustası, İncek parke taşı ustası, Gölbaşı parke taşı ustası




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karo Taşı Fiyatları

İstanbul Şev Taşı

ÖZKUL KARO