Kilit Taşı Ve Uygulaması

Kilit taşı ve uygulaması Ankara’nın bütün  ilçelerin de hizmet vermektedir. En iyi koşullarda hizmet vermek için çalışan ekibimiz, bir çok ilçeye olduğu gibi Ayaş ilçesine de hizmet vermektedir.
Kilitli taş uygulaması ve temini yapan firmamızda bir çok kişinin belediyecilik dışında kullanılmadığını düşündüğü kilitli taşları ekonomik olması nedeniyle artık bireysel kullanım için de tercih etmeye başlamışlardır. Kilitli parke taşları bir çok kişinin ne olduğunu bilmediği ama yerlerde her zaman gördüğü kaldırım taşlarıdır diyebiliriz.
Kaldırım taşları olarak kullanıldığında genelde gri ve pembe renginin tercih edildiği kilitli taş parkeler, ekonomik bir yer kaplama çözümüdür.
Kilitli Taş Parke Nedir?
Kilit taşı ve uygulaması  bir çok Ankaralının yollarda gördüğü pembe gri yer döşemelerine verilen isimdir. Başarısız olarak uygulananlarının yol kenarlarında durduğu, kavgalarda kullanıldığı bu taşlar, aslında görsel olarak çok güzel görünmektedir.
Bir çok değişik rengi olabilen kilitli taş parkeler, her açıdan kullanışlıdır ve motifler işlenerek değişik çalışmalara imza atan kilitli taş firmaları vardır. Bu yüzden dış mekan zemin kaplamalarda en çok
tercih edilen ve popülerliğini yitirmeyen uygulama kilitli taş parkelerdir.
Ankara’da her semtte hizmet veren profesyonel ekibimiz uzun yıllardır bu işi yapmaktadır ve bir çok dış mekanın zeminini bu parkelerle kaplamıştır.
 Kilitli Parke Taş Firması Seçimi
Bir çok kilitli taş firması bulabileceğiniz Ankara, başkent olmasının getirdiği avantajla, çok fazla Kilit taşı ve uygulaması bulmanıza imkan sağlar.
Diğer firmalardan farklı olarak biz seçerseniz, uzun yıllardır deneyimli olan ekibimizin hızından ve profesyonelliğinden faydalanabilirsiniz. Bu yüzden en iyi çözümleri arıyorsanız önceki çalışmalarımıza bakabilir ve bizi tercih edebilirsiniz.
Kilitli Taş Fiyatları
Kilitli taş parkelerin değişik boyutları vardır. Bu boyutlar metrekare üzerinden hesaplanarak uygulama yapılacak alanın ne kadara mal olacağı hesaplanır. Bu yüzden uygulama alanının metrekare ölçümleri yapılarak kabataslak bir fiyat ortaya çıkarmak mümkün olmaktadır.
Değişik boyutlarda ve modellerde olan kilitli taş parkelerle dış mekanlarınız en iyi şekilde görünecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karo Taşı Fiyatları

İstanbul Şev Taşı

ÖZKUL KARO